Tukijat kaudella 2017

Kuva: Taneli Niinimäki


Tasoite- ja maalaustyö Vista Oy on Uudellamaalla toimiva tasoite- ja maalausalan yritys. Tarjoamme maalausalan huippuosaamista vahvalla ammattitaidolla sekä vuosikymmenten vastuullisella kokemuksella. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita toimialueenamme
pääkaupunkiseutu sekä muu Uusimaa.

LHP-Racing on Lapinjärven Huoltopiste Oy:n markkinointinimi. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993 ja sijaitsemme nimemme mukaisesti itäisellä Uudellamaalla Lapinjärven kunnassa. Kilparenkaiden myynti ja maahantuonti on kuulunut yrityksen toimenkuvaan 90-luvun lopulta lähtien. Tällä hetkellä maahantuomiamme merkkejä ovat mm. Michelin motorsport, Eibach, K&N ja Reiger sekä Revolution vanteet. Renkaiden lisäksi valikoimastamme löytyy kilpailukykyisiä tuotteita muuhunkin auton varusteluun. Olemme toimineet myös Lassa henkilö- ja pakettiautorenkaiden virallisena maahantuojana vuodesta 2008.

Michelin kilparenkaita myy Lapinjärven Huoltopiste Oy. Michelinin kilparenkailla on niitetty hyvää tulosta Suomessa niin radalla kuin rallissakin. Miki Lindblom Racing ajaa ainoastaan Michelinin kilparenkailla. 

Erikoisvalu Oy on pieni erikoisvalimo, joka valmistaa hiekka- ja kuorimuottitekniikalla erittäin vaativia metallivaluja alumiini-, kupari- ja sinkkiseoksista (myös metallikomposiitteja). Olemme keskittäneet ydinosaamisemme vaativiin valuteknisiin ratkaisuihin. Olemme tunnettuja myös siitä, että pidämme sen minkä lupaamme.

Mäntsälän Varaosa Oy:ltä saat kaiken tarpeellisen autoosi: varaosat, lisävarusteet, autokemikaalit, öljyt, kiinnitystarvikkeet, työkalut ja DeBeer-Automaalit.

LVI-Vesalainen Oy on perinteikäs, mutta nykyaikainen lvi-alan moniosaaja Mäntsälästä. Yritys on osa Putkiset -yhtiötä. Palveluitamme ovat LVI-alan  vähittäismyynti, suunnittelu, asennukset (uudis- ja korjausrakentaminen),  huollot (yksittäis- ja määräaikaishuollot),  öljypoltin/kaasupoltin- ja raskaspoltinasennukset ja huollot,  maalämpölaitteiden asennus uudis- ja saneerauskohteisiin.

Uudenmaan Yritystilipalvelu Oy on asiantunteva, täyden palvelun tilitoimisto Mäntsälässä. Palveluksessanne ovat taloushallinnon kokeneet ammattilaiset. Hoidamme toimeksiannot laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti. Kirjanpidon ja taloushallinnon lisäksi autamme asiakkaitamme verotusta koskevissa asioissa sekä esim. yhtiöoikeudellisissa asioissa. Etenkin aloittelevat yritykset hyötyvät yritysneuvonnastamme.

Myrskylän Säästöpankki on perustettu 1912. Meiltä saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista pankkipalvelua konttoreistamme Myrskylässä, Mäntsälässä, Orimattilassa ja Porvoossa. Yhdessä löydämme sinulle sopivimmat ratkaisut ja saat päätökset nopeasti, sillä aikasi on meille arvokasta. Tarjoamme sinulle sujuvan päivittäisasiointisi lisäksi erilaisia luotto-, säästämis- ja sijoitusvaihtoehtoja. Haluamme edistää säästäväisyyttä ja taloudellista hyvinvointiasi lähellä sinua.


Finsoffat tarina alkaa jo vuodesta 1970, kun Linnea ja Martti Honkanen perustivat kellokoskelle huonekaluvalmistamon. Nykyään sohvatehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat moderneissa tiloissa Keravalla. Toinen oma tehtaanmyymälä sijaitsee Vantaan Porttipuiston Liikekeskuksessa. Myymistämme sohvaista 80 % on oman Keravan tehtaan tuotantoa. Finsoffat on yksilöllinen, palveleva ja luotettava.

Hyvinkään Betoni Oy:n toimintaperiaatteisiin on aina kuulunut korkealaatuisten tuotteiden valmistus uusinta tekniikkaa hyödyntäen sekä aktiivinen tuotekehitystoiminta.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat valmisbetonit, märkälaastit sekä kalkkimaalit.

Isoportti Oy toteuttaa monipuolisia betonielementtitöitä ja niihin liittyviä asennuspalveluita. Päätoimialamme on betonielementtien valmistus, asennus- ja elementteihin liittyvä rakennustoiminta. Toiminta-alueenamme on pääkaupunkiseutu ja eteläinen Suomi, muut alueet sopimuksen mukaisesti.

Sahlman Makeiset Oy on pieni makeisalan yritys, jonka toiminta perustuu perinteisiin ja varmaan ammattitaitoon. Tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista käsityönä. Päätuotteet ovat pehmeät toffeetangot, jotka eivät tartu hampaisiin, sekä kotimaisista marjoista valmistetut marmeladimakeiset. Tuotteet valmistetaan pääasiassa tilausten mukaan. Tämä takaa tuotteiden tuoreuden asiakkaalle.

Petri Tuukkanen Oy on Heinolalainen kuljetusalan yritys. Omistajalla Petri Tuukkasella on 20 vuoden kokemus alalta. Hän on pitänyt omaa kuljetusliikettä vuodesta 1993.

Mäntsälästä käsin palveleva Balanus Oy on vuonna 1989 perustettu yritys, jonka juuret ovat teollisuusputki- ja laiteasennuksissa. Nykyään tarjoamme asiantuntevaa ja tehokasta sopimusvalmistusta sekä kokonaisvaltaista asennuspalvelua teollisuuden koneille ja laitteille sekä putkistoille. Palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi asennettujen järjestelmien testaaminen, tarkastukset ja käyttöönotot sekä teollisuuden LVIS-työt.

Ajo-opetuspiste on Mäntsälän keskustassa sijaitseva autokoulu, joka tarjoaa tunnetusti ammattimaista, rauhallista ja rentoa opetusta niin neli- kuin kaksipyöräisillekin ajoneuvoille aina peruskursseista syventäviin tutkintoihin. 

Bendersin tavoite on olla vahva ruotsalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoida kilpailukykyisiä ja korkealaatuisia tuotteita ja palveluja rakennus- ja maarakennusaloille. Benders toimii nykyään neljällä eri liikealueella ja on yksi katto- ja pihatuotemarkkinoiden johtavista valmistajista Pohjoismaissa.

Mäntsälässä sijaitseva Kivapiha Oy on erikoistunut erilaisten pihojen ja puutarhojen koristeluun sekä piharakentamiseen. Suuressa ympärivuotisessa näyttelyhallissamme on esillä mm.: pihakivet, patsaat, huvimajat ja suihkulähdenäyttely. Kivapihalta löydät myös taimiston, kahvion ja lahjamyymälän.

Tampereelta toimiva KP Kuoppamäki tarjoaa vankkaa laatua ja kokemusta korjausrakentamiseen ja toimitilamuutoksiin. Teemme saneerausurakoita, joiden keskiössä on laatu ja toimivuus. Olemme luotettava ja vahva kumppani, jonka erikoisalaa ovat kokonaisvaltaiset korjausrakentamisen urakat ja pitkäkestoiset saneeraukset.

Riihimäellä sijaitseva Liikelahjat Markku Hjelm Oy on toiminut mainos- ja liikelahjatuotteiden parissa lähes 30 vuotta. Haluatko give away tuotteita messuille, yhteneväiset asut seuran jäsenille, jotain sopivaa tyky-päiville, joululahjoja, työvaatteita, palkita ahkeria työntekijöitä tai muistaa yhteistyökumppaneita? Me autamme löytämään siihen sopivan ratkaisun.

Sorakuljetus Jari Penna

Tmi Ari Alanne

Rakennusliike J-Mörö